Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Articole care va pot fi de folos

Toti avem nevoie de casa!Noi doar facem drumul spre ea mai scurt!

Culori de vara: Cum sa decorezi in culori vibrante si galante

Cum să decorezi în culori de vară (sfaturi rapide!)

• atrage privirea oaspeților către un singur element precum un tablou sau o decorațiune mare pentru perete, în culori vibrante
• accesorizează cu decorațiuni interioare care atrag cu adevărat
• contrastează tonurile subtile cu cele pline de culoare și energizante

Fii gata să mixezi culorile ca un adevarat profesionist! Părăsește zona ta de confort în aceasta vară, decorează-ți livingul pentru starea ta de bine cu accesorii și decorațiuni interioare îndrăznețe, care atrag lumina. Special pentru tine, dezvăluim câteva “trucuri” ce te vor ajuta să realizezi noul tău proiect de amenajare: Summer Spirit.

1. Elementul de atracție

Care este vedeta living-ului tău? Există un element de decor de care ochiul tău și al celorlalți este atras? Dacă lipsește această piesă “specială”, fă-i loc unui element plin de culoare care să-ți dirijeze atenția către o zonă de tip „focal-point” (o locație centrală, vedeta ambientului).
Alege o piesă de decor precum un tablou din canvas de mari dimensiuni, plin de viață, sau un set de perne colorate, pentru a aduce spiritul verii și în living-ul tău. Pentru a echilibra contrastul creat, înconjoară acest punct de atracție cu elemente în tonuri neutre, moi.
Nu te opri aici! În cazul în care ai ales să așezi pe perete un tablou, nu-l lăsa să pară singuratic. Îl poți “înrăma” între două veioze așezate pe o consolă, piesă de mobilier extrem de practică, între doua aplice de perete sau două felinare chic.

2. Decorațiuni atrăgătoare, eye-catching

Condimentează decorul cu accesorii decorative atrăgătoare, îndrăznețe. “Bibelourile” monotone nu iși au locul în acest decor de vară. Elimină dezordinea și fă loc unor piese de decor noi, care iți definesc stilul și transmit personalitatea ta. Lasă-ți creativitatea să te ghideze și te asigur că vei obține efectul dorit: culoare și emotie în fiecare coltișor al living-room-ului.
Nu-ți fie teamă să incluzi mai multe culori în ambientare, doar e sezonul de vară, iar acest lucru trebuie „simțit” și vizual. Noi preferăm să jonglăm cu veioze colorate și perne contrastante, aruncate ici și colo, iar la final, înobilăm o masuță de colț cu o floare gingașă, proaspătă și frumos mirositoare.

3. Tonuri contrastante

Deși îndrăgim varietatea, atenție mare, culorile vibrante ale sezonului pot copleși, astfel că alege câteva elemente cheie pentru decor și permite culorilor subtile să completeze atmosfera și decorul.
Nu avem o formula magică sau o schemă de culori de vară. Noi iubim rozul, violetul sau portocaliul însorit, dar tu alege-le pe cele preferate de tine! Dacă îți plac turquoise-ul sau coralul, poți extrem de ușor sa “aduci” o plaja superba în livingul tău. Te provoc!
Obiectivul este să îți transformi living-ul, să-l faci mai vibrant, să te inspire și să-ți dea energie în fiecare clipa a acestei veri.
Spor la decorat și colorat!