Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Scanare armare

Scanare armatură


rebar-locator-metallic-data-logger-7242-6357125

In premiera pentru Europa de Est, am introdus tehnologia de Scanare armare constructii de beton armat la adincimi cuprinse intre 30mm si 450mm.

Tehnologie se bazeaza pe rezonanta electromagnatica a firelor metalice incorporate in beton, depistate de sensori ultrasensibili si prezentati.

Pentru executarea lucrarii se foloseste scanerul Profometer 650, cel mai performant scaner la moment, cu posibilitati remarcabile, care depisteaza firele de armare cu diametrul incepind de la 5.5mm la adincimea de 30mm pina la fire cu grosimea de 42mm la adincimea de 450mm. De asemenea depisteaza zonele de corozie intensa, fisuri si cusuturi, sau sudari.

Beneficiarul primeste grafica amplasarii firelor in cadrul elementelor constructive sub forma de raport. Pretul este negociabil si adaptiv.Raportul este insotit de desene tehnice cu amplarea milimetrica a firelor de armare.

In timpul executarii la obiect a lucrarilor de scanare, la solicitarea beneficiarului putem trasa amplasarea firelor pe suprafata de beton.

prodotti-153809-rel5fec2c9135a8a85b6ab31f4b743b583c

Informatiile obtinute pot fi de folos atit proprietarului cit si personalului tehnic care se ocupa de reconstructia obiectului sau consolidarea acestuia.

Nu in ultimul rind la achizitionarea unei locuinte, pentru a evita cumpararea unui “motan in sac”, pute-ti solicita o examinare profunda a constructiei, care ulterior va va oferi o claritatea in legatura cu starea obiectivului, calitatea constructiei si nu in ultimul rind pretul de facto al acesteia.

profometer moldova