Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Articole care va pot fi de folos

Toti avem nevoie de casa!Noi doar facem drumul spre ea mai scurt!

13 decoruri pentru pereţii din bucătărie

Ei bine dragilor, dacă tot vă mână dorința de a schimba mobila de bucătărie, vă încurajez să dați aceeași atenție și decorului dintre corpurile de mobilier.
Acesta stabilește starea de spirit și stilul bucătăriei, este liantul ce aduce împreuna toate celelalte elemente decorative și funcționale. Astfel că, oricare ar fi soluția preferată de voi: faianță, sticlă pictată, tapet, cărămidă aparentă ș.a.m.d, acest decor trebuie să se potrivească și să completeze mobilierul. Țineți cont că acestea trebuie montate înaintea mobilei și cereți neaparăt o reactualizare a măsurătorilor după care se va face bucataria voastră. Este foarte posibil să apară mici modificări de gabarit.

Deoarece știu cât de greu poate fi să alegi decorul pentru acest spațiu, mai jos ți-am pregătit câteva idei care să te ajute în proiectul tău de ameanjare. Sper să-ți placă!