Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Articole care va pot fi de folos

Toti avem nevoie de casa!Noi doar facem drumul spre ea mai scurt!

10 simboluri in decoruri de vara cu efect de improspatare a personalitatii

In zilele toride de vara ne-am inveli daca am putea in briza marii sau racoarea muntelui si am uita de noi in vremuri de vacanta, si cum nu in fiecare zi ni se pot implini aceste arzatoare dorinte mai avem o scapare de evadare prin decorare.

1 Noul lemn
Tendintele in decorare din vara 2017 ne atrag atentia dinspre pavaje sau mobilier masiv spre reinterpretari si sculputuri inedite, forme sau asocieri atipice de culoare, accesorii ce ne intriga prin aspect.

2 Printuri botanice
Atmosfera gradinilor tropicale poate fi transpusa in amenajarile noastre prin printuri, textile, tapet, indiferent de interior, fie el spatiu de recreere interior de baie sau zona de intrare in casa, ne putem lasa intampinati acasa de palmieri, intreaga padure ecuatoriala, liane sau arbori de cafea.

3 Jocuri de umbre
De la printuri digitale realiste hipnotice la sinteze stilizate de lumini si intuneric create de suprafete reliefate, umbrele apar in multe dintre colectiile de tesaturi din acest sezon.

4 Imprimeuri si texturi
Pattern-urile si nuantele luminoase pot pune in valoare o multime de texturi placute, moi, drapabile. Tonurile discrete aduc un aer sofisticat interioarelor.

5 Impletituri
Impletituri frumoase, cosuri, mobilier, covoare se intalnesc in amenajari chic rustice, alaturi de siluete curate, textile subtiri, nuante pudrate.

6 Contraste bold
Antiteze indraznete si scheme ce dezvaluie aspecte salbatice, alaturari frapante animal print, mozaic, stele, dungi, forme geometrice demostreaza ca mult nu este intotdeauna prea mult.

7 Denim
Cele mai recente tesaturi tactile, denim, sunt amprente vi potrivite chiar si pentru tapetari sau tapitarii, indigo sau scheme mai relaxante de culoare. Pattern-urile in straturi au un efect spectaculos de asemenea.

8 Accente metalice
Finisajele metalice pot fi considerate o tendinta discontinua in ultimii ani, acum interesele designerilor de interioare se indreapta spre variatii mai subtile de tonuri si texturi.

9 Scheme visatoare
Combinatii de modele soft, diafane, cu atingeri subtile in palete perlate repoduc parca din calitatea eterica a unei dimineti devreme de vara.

10 Roz menta
Nuanta discreta blush ce ne incanta alaturi de un ton calm, proaspat, verde menta, o putem alege in toate tipurile de materiale, hartie, tesaturi, ceramica sau sticla.