Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Filmare cu Drona

Filmare cu Drona


Executam filmari in rezolutie 4K si sau Full Hd cu aparate ultraperformante in reprize a cite 20 minute (timpul e limitat de schimbarea bateriei). Prioritatile Dronei fata de alte aparate de zbor sunt evidente. Sunt mobile, au viteza mare de zbor,Pot ajunge in zone unde alte aparate nu pot ajunge sau sunt supuse unui pericol de coleziune, si cel mai evident argument de folosire a unei drone este pretul mic de utilizare, intretinere a acesteia.Drona se foloseste in domenii strict cuivile: constructii,publicitate,agricultura,turism,imobiliare, asigurari,entertaiment si sustinerea media a diferitor evenimete:
Concerte, ceremonii familiale si publice. Filmari la Nunta cu drona sunt o fitza la moment, un filmulet cu drona e vazut ca un lucru la moda.
Drona noastra E una de top dotata cu o camera 4k HD, cu timp de inregistrare limitat de procedura de schimbare a bateriei.

Filmari 4k Full HD Moldova www.proiectari.md

Drona dotata cu camera 4k
Full HD
www.proiectari.md

Diferenta intre 4k si HD

4k este ”aproape” UHD același lucru cu  însă nu reprezintă aceleași tehnologii, iar denumirile 4K și HD pot fi ușor interpretate și încurcate.

4K reprezintă un standard profesional de producție cinematografică. Termenul 4K vine din partea DCI – Digital Cinema Initiatives, un consorțiu de studiouri mari de producție, care au standardizat specificațiile pentru producția și difuzarea conținutului cu rezoluție înaltă. În cazul de față, 4K înseamnă 4096×2160 pixeli, exact de 4 ori standardul anterior 2K, de 2048×1080 pixeli. După cum se observă, 4K reprezintă puțin mai mult de 4000 de pixeli, adică 4096 pentru că vorbim de imagine digitală. 4K nu este doar o rezoluție, standardul definind și modalitatea în care materialul este codat. Un stream 4K este comprimat folosind codecul JPEG2000, poate avea un bitrate de aproape 250 Mbps și o adâncime de culoare de 12 biți.

UHD reprezintă pasul următor de la Full HD, fiind denumit Ultra HD. Full HD a rămas mai degrabă un instrument de marketing, pentru că în lumea reală toți folosim rezoluția specifică, 1920×1080 pixeli. UHD reprezintă astfel de 4 ori acea rezoluție de 1920×1080 pixeli, adică 3840×2160 pixeli. Din acest motiv, cam toate panourile televizoarelor și ale monitoarelor UHD dețin această rezoluție, puțin mai mică decât cea a standardului 4K real.

Nu putem vorbi de conținut UHD din punct de vedere tehnic, pentru că nu există specificații clare legate de modalitatea în care este codat acest conținut, ce codecuri și ce bitrate sunt folosite. Conținutul UHD face referire așadar doar la rezoluția amintită mai sus și atât.

 

Filmari cu Drona La Evenimente:

filmare la nunta cu drona www.proiectari.md

filmare la nunta cu drona
www.proiectari.md

La evenimente private cum sunt nuntile, botezurile, aniversarile  pot fi luate cadre speciale in aer liber printr-o filmare aeriana sau fotografii aeriene. Daca aceste evenimente se desfasoare in locatii deosebite cum ar fi castele, palate, terase, peisaje mirifice imaginati-va spectaculozitatea filmarii/fotografierii aeriene din drona, apropierea la distante/inaltimi mai mici sau mai mari, surprinderea unor instantanee inedite si unice, o imbratisare, un sarut tandru, emotia de pe chipurile mirilor, un suras, o lacrima care curge, un tremurat de mana, o pala de vant. Imaginati-va o plimbare intr-un decor mirific avand ca martor mut o drona care filmeaza si asterne in format digital toate aceste clipe frumoase, nepretuite. Cum ar fi daca la o varsta respectabila veti povesti nepotilor dumneavoastra cum v-ati cunoscut readucand la viata trairile minunate salvate atunci cu ajutorul unei drone. Se pot filma/fotografia cu drona si momentele de la intrare/iesire din biserica

De asemenea efectuam filmari cu drona la concursuri sportive, team buildinguri si alte evenimente corporate in aer liber, lansari de produse/servicii.

Filmari Cu drona In Turism

 

Efectuam filmari cu drona pentru prezentari ale operatorilor din turism, alimentatie publica si agrement astfel incat acestia sa scoata in evidenta facilitatile pe care le ofera clientilor lor cat si potentialul turistic al zonei. Noi filmam imprejurimile cu eventuale puncte de atractie turistice din zona si executam si panorame si tururi virtuale in 360 de grade in interiorul/exteriorul hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, spa-urilor, etc.

Filmari cu drona in agricultura

Se pot efectua filmari cu drona in inspectiile agricole. Se pot inspecta culturile pentru identificarea speciilor invazive intr-un timp foarte scurt, astfel oferindu-se informatii fermierilor uneori doar prin simpla vizualizare a nunantelor de culoare a  parcelelor. Filmarea de la inaltime  a unei culturi poate detecta aparitia unor boli specifice: de exemplu rugina galbena astfel incat o monitorizare corecta a culturilor sa ajute fermierii sa-si adapteze tratamentele cu pesticide la cerintele reale din camp si implicit la ridicarea randamentelor culturilor. De asemenea se pot inspecta recoltele pentru a monitoriza inaltimea plantelor, culoarea solului, necesarul de irigatii etc., totul pentru identificarea cat mai eficienta si in timp real a eventualelor probleme din camp. Se pot face poze sau se poate filma la nivelul spicului de grau, orz, ovaz, secara, floarea soarelui, porumb, rapita, alte culturi pentru vizualizarea in detaliu a stadiilor de dezvoltare a culturilor si a eventualelor deficiente aparute pe parcursul evolutiei culturii. Se poate vizualiza parcelarea loturilor de pamant, stadiul lucrarilor agricole, se pot evalua eventuale pagube survenite ca urmare a secetei sau inundatiilor. Pe langa monitorizarea starii de sanatate a plantelor sau monitorizarea daunatorilor drona poate fi folosita si la gestionarea efectivelor de animale sau gestionarea  livezilor si zonelor forestiere.

Filmari cu drona in constructii si arhitectura

Fotografiile si filmarile aeriene cu drona  sunt foarte utile in constructiile civile si industriale deoarece pot oferi o privire de ansamblu asupra dezvoltarii proiectului pe durata dezvoltarii acestuia. Se pot face inspectii periodice  pentru detectarea deficientelor de suprafata a planseelor, stalpilor de sustinere, lagarelor de sustinere, incastrarilor, buloanelor de prindere, prezoanelor, acoperisurilor, ferestrelor etc. Filmarea unui proiect in derulare cum ar fi constructia unui ansamblu rezidential sau a unor drumuri, autostrazi, poduri poate fi deosebit de utila si importanta pentru viitoare planuri de dezvoltare regionala. Firmele de arhitectura sunt si ele interesate sa isi promoveze proiectele in diverse stadii de executie inclusiv atunci cand sunt finalizate proiectele. Filmarea/fotografierea aeriana a acestora constituie un bun diferentiator fata de concurenta, dar si un mijloc de promovare eficient mai ales prin intermediul retelelor de socializare: YouTube, Vimeo, Facebook, Instagram, Pinterest etc.

Filmari cu Drona in imobiliare

Agentiile imobiliare pot beneficia de serviciile noastre de fotografiere si filmari cu drona astfel incat potentialii cumparatori sa aiba o vedere clara asupra exteriorului proprietatilor si a imprejurimilor acestora. Prezentarea unor astfel de imagini aduce plus valoare ofertelor si poate convinge clientii agentiilor imobiliare de valoarea proprietatilor. De asemenea terenurile mari pot fi filmate sau fotografiate de la inaltimi convenabile astfel incat sa ofere detalii ce pot ajuta tranzactiile imobiliare. Daca aveti de vanzare o vila cu piscina exterioara de exemplu si doriti un mijloc eficient de a o promova online, o filmare cu drona a acestei vile impreuna cu terenul aferent va forma in randul publicului o imagine cat se poate de sugestiva dar si deosebita, spectaculoasa si care este menita sa atraga cat mai multe priviri. Unghiurile de filmare ale camerei video (care este montata pe drona) sunt neobisnuite si dau nastere la cadre de o diversitate si de o naturalete incantatoare. Daca sunteti agentie imobiliara si aveti la vanzare astfel de imobile pretabile la filmari aeriene cu drona, nu ezitati sa luati in calcul un astfel de mijloc de promovare. Retelele sociale, websiturile de profil vor atrage un numar mai mare de vizitatori  marind astfel sansele de vanzare.

Filmari cu drona pentru publicitate

O filmare aeriana cu drona poate fi o foarte inspirata parte a prezentarii afacerii dumneavoastra pe internet prin intermediul site-ului deja existent sau a site-ului pe care intentionati sa il construiti . Cu ajutorul camerei foto video montata pe drona se pot executa si fotografii aeriene de inalta calitate care  sunt excelente idei pentru publicitatea tiparita: cataloage de prezentare, pliante, brosuri, fotografii si postere de mari dimensiuni. Filmari cu drona si fotografii aeriene sunt deasemenea ideale  in campaniile de marketing ale firmelor

Filmari cu drona in asigurari

Dronele pot fi utilizate in cazul inspectiilor de daune. Asiguratorii pot solicita fotografii aeriene de la locul unui accident  sau a unui dezastru natural pentru a stabili si evalua pagubele produse de incendii, inundatii, alunecari de teren, etc.