Proiecte de case.Proiecte gata.Case din lemn.Expertiza.Design 3d.Animatie arhitecturala.Proiecte case.Casa cu parter.Casa cu mansarda.Casa cu etaj.Constructii casa.Servicii de constructie.Proiectari si Constructii Moldova. Companie de Constructie Moldova.Constructii si reparatii

Amenajari Interioare

Amenajari Interioare


Proiectele de design interior pe care le realizam atat pentru oficii, case, vile, obiective comerciale-centre comerciale, malluri,standuri de expozitie,centre tehnice, cat si pentru apartamente, sunt intotdeauna personalizate, reflectand stilul de viata, preferintele si necesitatile fiecarei familii. Planificarea si optimizarea spatiului de locuit face parte din prioritatile demararii proiectului de design interior. Noi va oferim solutii si propuneri 3D si planimetrice realizate la standarde inalte, cu materiale si produse de cea mai inalta calitate.

www.proiectari.md va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior complex. Suntem lideri pe piata de proiectare arhitecturala in Republica Moldova si mergem acum pe servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detinem o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea un grup specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa www.proiectari.md iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, www.proiectari.md devine acel brand care spune totul prin imagini si planuri pentru ca uneori – O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care  noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Chisinau, Cluj, Balti, Pitesti, Timisoara, Bucuresti,Tiraspol, Odessa, cu mobila italiana si materiale de designer.

Ce inseamna un proiect de design?

Un proiect de design interior presupune crearea unui  concept personalizat, unic, pentru fiecare client in parte, de aceea, daca nu te-ai regasit in unul dintre stilurile de design aflate in portofoliu este pentru ca tu esti altfel, fiecare persoana este unica in felul ei iar proiectul de design personalizat pe care il  cream pentru tine cu siguranta te va reprezenta in totalitate exprimand stilul tau de viata si personalitatea ta.
Primul pas – contacteaza-ne sau trimite pe mail schitele imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret  si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.
Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc  in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare.
Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D .
Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design astfel incat pot opta pentru unul din cele trei  pachete de servicii create potrivit nevoilor sale .
SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR – STANDARD – ( preturi intre 5-15 euro/mp)
Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Oferta de pret pentru materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).
SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR – PREMIUM (LA CHEIE) – preturi intre 16-20 euro/mp
Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).
Management de proiect care presupune :
-Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare  daca nu  exista deja o firma de amenajari angajata,  asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).
-Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda  ( urmarirea si verificarea  productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).
-Prezentarea colectiilor de mobilier din Italia, urmarirea livrarii si montajului mobilierului comandat.
-Urmarirea livrarii si montarii tuturor materialelor adaugate in proiect.
Pentru a putea raspunde  solicitarilor clientilor din alte orase din tara si din strainatate am creat :
SERVICIUL DE DESIGN PRIN CORESPONDENTA ON-LINE – preturi intre 5-15 euro/mp
care iata ce inseamna :
-Trimiti schitele imobilului si poze de la interior la adresa de mail mentionata pe site.
-In cel mai scurt timp vei primi oferta de pret si vei fi contactat de un consultant al firmei care iti va explica cum se deruleaza acest serviciu.
-Dupa acceptarea ofertei de pret vei primi  o fisa personalizata pe care va trebui sa o completezi si s-o trimiti pe mail. Aceasta fisa solicita informatii cu privire la destinatia fiecarei incaperi, stilul de amenajare ales si multe alte detalii care ne vor ajuta sa concepem exact ceea ce iti doresti.
-Se creeaza spatiul tau in 3D ( neamenajat) si iti vom trimite pe mail plansele 3D pentru ca tu sa recunosti si sa confirmi compartimentarea, dupa care se va lucra la amenajarea in 3D a spatiului. In tot acest timp vom tine legatura si telefonic si pe mail pentru a colabora indeaproape si pentru a obtine cel mai bun rezultat .
-Cand proiectul este gata, vei primi in prima faza plansele 3D pe mail pentru ca apoi, dupa acceptarea proiectului sa primesti prin curier mapa de proiect care contine toate datele necesare punerii in practica a proiectului ( schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc, ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ). Eventualele modificari pe care vei dori sa le aduci proiectului propus de noi nu solicita costuri suplimentare. Vom pastra legatura si te vom ajuta sa implementezi proiectul de design astfel incat rezultatul final sa fie exact ca in proiectul 3D prin disponibilitatea noastra de a oferi  suport firmei de amenajari care va lucra si prin furnizarea materialelor pe care le-am folosit in proiectul 3D.
Pentru imobile cu suprafete mari ne deplasam oriunde in tara .
Lucrari executate:
* American Dream Design Interior
Design interior Sufragerie
*Design exterior Lanshaft. Zona verde. Padure virgina